Авторизиран дистрибутер на: SATEL,DAHUA,UNIPOS,HIKVISION,MOBOTIX

Македонски
Билтен
Настани
Технички тренинг и презентација за алармни системи од SATEL
Технички тренинг и презентација за алармни системи од SATEL

Технички тренинг и презентација на производите од SATEL<...

ВИЗАРД СИСТЕМИ ПОСТАНА ОФИЦИЈАЛЕН ДИСТРИБУТЕР НА DAHUA ЗА МАКЕДОНИЈА
ВИЗАРД СИСТЕМИ ПОСТАНА ОФИЦИЈАЛЕН ДИСТРИБУТЕР НА DAHUA ЗА МАКЕДОНИЈА

Почитувани клиенти, партнери и соработници

Посебно задо...

Промоции
Машини за броење и идентификување на пари сертифицирани од НБРМ!
Машини за броење и идентификување на пари сертифицирани од НБРМ!

ПРОФЕСИОНАЛНИ БРОЈАЧИ НА БАНКНОТИ СЕРТИФИЦИРАНИ ОД НАРОДНА БАНКА НА Р. МАКЕДОНИЈА!

Водоотпорни камери за видео надзор
Водоотпорни камери за видео надзор

БЕЗБЕДНОСНИ КАМЕРИ ОД ПОЗНАТИОТ СВЕТСКИ  ВОДЕЧКИ БРЕНД НА НАПРЕДНИ РЕШЕНИЈА ЗА ВИДЕО НАДЗОР DAH

Попуст на системи за детекција и дојава на пожар
Попуст на системи за детекција и дојава на пожар

Види во .PDF

Галерија
Учество на саемот ТЕХНОМА 2015
Учество на саемот ТЕХНОМА 2015

ДТУ Визард Системи ДООЕЛ  и оваа година беше дел од изложувачите на ТЕХНОМА - меѓународен сае

Новогодишни пакетчиња за најмалите
Новогодишни пакетчиња за најмалите

Директорот на компанијата г-динот Тони Стојановски заедно со Дедо Мраз подели пакетчиња за дечињат

ДТУ Визард Системи учествуваше на саемот ТЕХНОМА 2014
ДТУ Визард Системи учествуваше на саемот ТЕХНОМА 2014

ДТУ Визард Системи ДООЕЛ по 4 пат учествуваше на саемот ТЕХНОМА. Целта на компани

Job-application
Аплицирај за работа
Аплицирај
Total Security solutions
 

Нови Продукти

Препорачани Нови продукти Топ Рејтинг Нај Прегледувани Нај Посетени Нај Посетени

Apply for job

Wizard Systems intro